Tel: 0733696902 unga_romeo@yahoo.com

 Trupa UNGA este o formatie live de coveruri din Bucuresti. Este recomandata atat evenimentelor private, nunti, botezuri, aniversari, cat si spectacolelor publice si concertelor de club.
 Un avantaj esential al trupei il constituie cele trei voci (doua soliste si un solist).     Acestea permit abordarea unui repertoriu diversificat intr-o armonie vocala perfecta. Impreuna cu instrumentistii din trupa se realizeaza astfel un produs muzical de bun gust, dinamic si nuantat.
 Repertoriul nostru este inspirat din muzica anilor ’70, ’80 ’90, dar contine si hituri actuale atent selectate. Astfel,  genurile muzicale predominante sunt: pop-rock, dance, rock’n roll, latino, reggae, country, ethno, muzica romaneasca, greceasca, etc…   Playlistul nostru poate fi adaptat cerintelor dumneavoastra, sau tipului de eveniment contractat.
 Proiectul UNGA asigura pe langa prestatia live, un pachet de servicii complet, pe intreaga durata a evenimentului: DJ, muzica populara, sunet, lumini, personal tehnic, transport etc…Tel. contact, sau formularul de contact:

Romeo – bass si voce

  Romeo Unga este pasionat de muzica si de arte in general. La 15 ani isi cumpara prima chitara aceasta devenind instrumentul preferat.
Urmeaza cursurile Scolii Populare de Arta, sectiunea chitara clasica . Intre timp canta in Cenaclul Atelier cu formatia de muzica folk Laborator.
Isi formeaza o cultura muzicala marcata de trupele la moda: Beatles, Pink Floyd, Credence, Queen, Michael Jackson etc… Muzica devine mai mult decat o pasiune, astfel formand grupul pop-rock Sens cu care sustine foarte multe concerte si obtine premii de compozitie.
Canta la Costinesti impreuna cu trupa Modul in restaurantul Forum si Perla Marii dar si in diferite spectacole de pe litoral.
Anii ’90 sant marcati de contracte in strainatate dar si de evenimente private, emisiuni TV si spectacole publice.
Experienta acumulata ii determina sa Infiinteze in anul 2002 trupa UNGA.
Termina cursurile de Impresariat artistic si de Organizator evenimente la ORDA si astfel reuseste sa sustina impreuna cu trupa foarte multe evenimente la un nivel profesional.

Irina – voce

Talentul, ca şi feeling-ul ei înăscut, specific şi intens, aptitudinile ei vocale, interpretative şi scenice native, dar tocmai de aceea libertine, rebele şi vulcanice, bine dozate, îşi pun amprenta pe fiecare piesă abordată, îndeosebi cunoscute piese standard, pop sau rock. Pentru o formatie live este o solista perfecta.
A debutat scenic încă de la 5(cinci) ani şi a fost distinsă cu Marele Trofeu la Vaslui 2003, Marele premiu „Mini-Mega Star” la Festivalul „Tinere talente”- Brăila 2004, apoi din nou Marele Trofeu la Amara 2004, Sulina 2005 şi cu Trofeul Festivalului de muzică uşoară Mamaia 2008 şi tot atunci cu Premiul presei.


Solo – chitar si voce

Victor „Solo” Solomon este un chitarist român, membru al UCMR – ADA ( Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România ) și CREDIDAM ( Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți ). A apărut în peste 16 de videoclipuri muzicale, a imprimat și colaborat ca și compozitor-textier-orchestrator și interpret pentru foarte multe producții audio ( albume de studio, muzică de film, spoturi publicitare ) și are la activ o carieră concertistică de aproape 30 de ani în țară și peste hotare, alături de nume grele din showbizul național și internațional. A debutat pe scenele mari ca și chitarist principal în formația rock brașoveană Conexiuni, a fost membru fondator și chitaristul trupei Bosquito și actualmente este chitaristul trupei UNGA.

 Jimmy – clape

Jimmy canta cu pianul, cu acordeonul si in cele din urma se hotareste sa inteleaga tainele celui mai complex instrument cu claviaturi: sintetizatorul. Devine un virtuos al acestui instrument, si acesta nu este singurul motiv pentru care este cooptat in trupa noastra. Este de asemeni un prieten de nadejde si un muzician de exceptie.

Codrut – tobe

Codrut studiaza percutia cu profesori de elita din Brasov, unde s-a nascut, si considera totusi, ca in Bucuresti poate sa-si dezvolte talentul alaturi de trupe consacrate. Astfel devine unul dintre cei mai renumiti tobosari din Romania, acesta fiind rezultatul seriozitatii si studiului instrumentului dar si perseverentei si talentului de care da dovada. De doi ani este membrul trupei UNGA.